Georgian Legend, în aprilie la Sala Palatului

40 de artiști georgieni de muzică și dans, cunoscuți sub numele de Georgian Legend, revin pe data de 21 aprilie, ora 20.00, la Sala Palatului din București.

Georgian Legend este un spectacol ce aduce pe scenă dansuri ale căror părți acrobatice te țin cu sufletul la gură, lupte fascinante cu săbii și melodii vechi. Artiștii georgieni au primit ovațiile publicului în peste 50 de țări de pe cinci continente.

Legenda Georgiană este unul dintre cele mai apreciate spectacole muzicale și coregrafice, ce folosește tehnologii de ultimă generație. Potrivit presei mondiale, grandoarea și scenariul spectacolului georgian depășește ca valoare artistică lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic.

Încă din anul 2000, primul an de turneu, Georgian Legend s-a bucurat de un succes fulminant, multe publicații americane și europene supranumindu-i ”The Riverdance from Caucasus”, specialiștii spunând despre acest spectacol că nu ar fi cu nimic mai prejos decât Lord of the dance și Riverdance.

Fiecare spectacol este o adevărată recompensă pentru public. Dansurile georgiene nu au egal. În trecut, judecând după mișcările și postura unui dansator georgian, o familie putea decide dacă fiica lor ar trebui să se căsătorească cu el sau nu” – New York Post

”Sensational” – The Los Angeles Times; 

”Spectacular” – The New York Time

„Acesta este un spectacol unic! Cu toții ar trebui să îl vedem măcar o dată în viață!” – Le Figaro

Dansatorii georgieni își încep cariera încă din copliărie. Selectați pentru școlile de dans de la vârsta de 7 ani, ei ajung ca la maturitate să poată executa figuri ce par aproape imposibile. Dansatorii georgieni repetă şase ore pe zi, şase zile pe săptămână. Ei dau totul pe scenă, nu doar pentru că îşi iubesc arta, ci şi pentru că sunt mândri să fie ambasadorii culturali ai ţării lor.

Georgian Legend, o poveste de succes, o colaborare perfectă între modernismul industriei de spectacol din vremurile noastre și niște dansatori georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legendă. Succesiunea de intrigi și evenimente, întruchipate cu pricepere pe scenă, peisaje și costume fabuloase, efectele de lumină și sunetul de cea mai bună calitate transformă Legenda Georgiană într-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondială.

Spectacolul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la București. Biletele pentru spectacolul din 21 aprilie, ora 20:00, Sala Palatului, se găsesc în format electronic și în format printat la casa de bilete a Salii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici