Gaudeamus 2023: Institutul Cervantes deschide porțile hispanității 

La ediția din 2023 a Târgului Gaudeamus Radio România, Institutul Cervantes din București va găzdui la standul propriu (stand 209, nivel 4.50) o serie de evenimente culturale în colaborare cu Ambasada Argentinei, Ambasada Cubei, Ambasada Peru și Ambasada Venezuela. 

Institutul Cervantes, fidel misiunii sale de promovare a limbii spaniole și de difuzare a culturii din țările vorbitoare de limbă spaniolă, va reuni, și cu acest prilej, o serie de întâlniri dedicate publicului interesat de limba spaniolă și de cultura hispanică.

Program

Vineri, 24 noiembrie, 12:15-12:45

Programa SUR. Programul de sprijinire a traducerilor din literatura argentiniana clasică și contemporană 

Loc: Spațiul Marin Preda 3.20

Prezintă: Javier Ignacio Santander – consilier al Ambasadei Argentinei în România și Mihaela Stefanescu – Departamentul de cultură al Ambasadei Argentinei

Vineri, 24 noiembrie, 17:00-18:00 

Află ce nivel de cunoştinţe de limbă spaniolă ai! 

Loc: stand propriu (209)

Departamentul de cursuri al Institutului Cervantes organizează la standul propriu sesiuni de verificare a cunoştinţelor de limbă spaniolă prin intermediul unor teste gratuite. Cei interesaţi să afle cât de bine cunosc limba spaniolă vor fi ghidaţi de Albert Denis Militaru, profesor colaborator al Institutului Cervantes, în susţinerea testului bazat pe metodologia de examinare folosită pentru cursurile de spaniolă ca limbă străină. 

Sâmbată, 25 noiembrie, 16:30-17:30 

Află ce nivel de cunoştinţe de limbă spaniolă ai! 

Loc: stand propriu (209)

Departamentul de cursuri al Institutului Cervantes organizează la standul propriu sesiuni de verificare a cunoştinţelor de limbă spaniolă prin intermediul unor teste gratuite. Cei interesaţi să afle cât de bine cunosc limba spaniolă vor fi ghidaţi de Albert Denis Militaru, profesor colaborator al Institutului Cervantes, în susţinerea testului bazat pe metodologia de examinarea folosită pentru cursurile de spaniolă ca limbă străină. 

Concurs zilnic la târg

Zilnic, la stand va exista un concurs cu tema: „Răspunde corect la chestionarul nostru și câștigă un curs de limba spaniolă la Institutul Cervantes”. Tragerea la sorți a câștigătorului va avea loc la luni, 27 noiembrie, de la ora 12:00, iar numele câștigătorului va fi publicat pe pagina de Facebook a Institutului.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici