Flight Festival. James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse Orchestra și Mario Fresh sunt primii artiști anunțați 

Flight Festival anunță primul val de artiști confirmați pentru participare la ediția din această vară, iar printre numele menționate se află atât artiști străini, cât și români.

James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea incredibilă, vine pentru prima dată în Timișoara. Acesta a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, ”Bitter Sweet Love”, al doilea său album care ajunge pe primul loc. Cântărețul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur. Arthur a devenit celebru în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon ”The X Factor”.

Subcarpați, un mix exploziv între vechi și nou, folclor underground pe ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall, va fi din nou prezentă pe scena din Timișoara.

Deliric, geniul rap-ului românesc, va urca pe scenă alături Silent Strike w/ Muse Orchestra

Mario Fresh, unul dintre cei mai populari artiști din România din ultimii ani, nu putea lipsi dintre numele invitaților la festival. 

De asemenea, scena Drum & Bass este preluată de Magnetic, iar primul artist anunțat este Matrix & Futurebound, duoul care a lăsat o amprentă valoroasă pentru istoria Drum and Bass și a creat muzică semnificativă pentru ascultători. 

Când și unde

Flight Festival promite o experiență ce include artiști cunoscuți, zone cu instalații inedite, precum și colțuri de relaxare și activități pentru toate vârstele. 

Are loc la Muzeul Satului Bănățean, în intervalul 21-23 iunie 2024.

Acces

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării. 

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici