Filmul „Gladiatorul” va avea o continuare, după 20 de ani, cu un alt protagonist

O continuare a lungmetrajului „Gladiatorul” de Ridley Scott este în pregătire la Paramount, potrivit Deadline.

Actorul irlandez Paul Mescal, 26 de ani, a fost ales de Ridley Scott protagonist în noul film. Tânărul actor este în negocieri pentru rol. David Scarpa, deja scenarist la „All the money in the world” şi „Napoleon” de Ridley Scott, a fost ales să scrie şi scenariul pentru „Gladiatorul 2”, potrivit News.ro.

Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din mini-seria „Normal People” (2020), şi care a primit critici elogioase pentru noul său film „Aftersun”, nu-l va interpreta pe Maximus, ci pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi nepot al lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Ridley Scott spera să regizeze această continuare, în care dorea să joace Russell Crowe (în ciuda morţii personajului său). „Ştiu cum să-l aduc înapoi”, a asigurat el pentru Entertainment Weekly în 2017. „Se va întâmpla asta? Nu ştiu. Gladiator a apărut în 2000. Russell s-a schimbat puţin”.

Lansat în 2000, „Gladiatorul” a avut un succes uriaş, generând venituri de 460 de milioane de dolari la box office-ul global. Blockbuster-ul a fost nominalizat de douăsprezece ori la premiile Oscar şi a câştigat cinci, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun actor” pentru Russell Crowe

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici