FICT susține scriitorii și lansează un concurs de debut

Festivalul Internațional de Carte Transilvania lansează concursul de debut literar intitulat „FICT susține scriitorii debutanți”. Doi scriitori talentați (un poet și un prozator), aflați la început de drum, vor avea ocazia să își publice volumele.

Secțiunile de concurs sunt de proză și de poezie. Concursul se va desfășura în perioada 16 august – 5 septembrie 2021 și include trei etape.

  • Etapa 1: 16 august – 5 septembrie – înscriere

  • Etapa 2: 6 septembrie – 18 septembrie – jurizare

  • Etapa 3: 19 septembrie – anunțarea câștigătorilor

Participanții pot trimite 50 de poeme sau minim 50 de pagini Word (A4) de proză. Textele creațiilor literare vor fi scrise în limba română, editate în Word, cu diacritice și cu ortografia în vigoare. Fontul folosit va fi Times New Roman, de mărimea 12, la 1.5 rânduri (spațiul între rânduri va fi de 1.5).

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetăţenie română, având vârsta între 18 și 40 de ani. Participanții trebuie sa nu fi publicat niciun volum până la data definitivării concursului. Concurenții sunt rugați să trimită manuscrisul pe adresa transilvaniabook@gmail.com cu subiectul „Concurs de manuscrise FICT”. Pentru mai multe informații, organizatorii vă așteaptă pe paginile de Facebook și Instagram.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici