Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un loc idilic, la Breb, Maramureș, promițând participanților, pe lângă muzică bună și activități pentru oameni mici și mari, un weekend de completă deconectare de la cotidianul urban.

Misiunea lui, încă de la începuturi, este de a dezvolta cultural și social mediul rural, de a atrage cât mai mulți turiști în zona Maramureșului, dar are și o latură caritabilă prin vânzarea de picturi la licitația organizată în cadrul festivalului, sumele strânse mergând integral către cauza pe care o susțin: Centrul de zi Micul Prinț din Sighetu-Marmației. 

Inițiat de Roxana și Florin Vale – doi clujeni mutați la sat în urmă cu 7 ani pentru a restaura și renova mai multe case tradiționale din Breb, Maramureș – festivalul are, în acest an, câteva nume importante, printre care Subcarpați, Moonlight Breakfast, Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu`.

Talks cu Bob Rădulescu

De asemenea, evenimentul are și o componentă de discuții cu invitați diverși din lumea culturală și de entertainment din România, moderați de Bogdan ”Bob” Rădulescu. Aceștia sunt:

  • Alex Dima, jurnalist ce face parte din echipa bine-cunoscutei emisiuni de reportaje „România, te iubesc”
  • Oltea Zambori, un profesionist cu peste 14 ani de expertiză în PR, specializat în comunicare culturală (inclusiv pentru festivaluri precum Plai, JazzTM, FITS, etc), creatoare a conferinței Linked Culture și Director de Comunicare Timișoara 2023
  • Antonio Meze, fondator al Meze Audio, companie audio high-end cu sediul în Baia Mare, România, a cărei gamă de produse constă din căști și căști audiofile
  • Larisa Perde, fondatoare a Șaraimanic, o agenție care readuce în prim plan muzica lăutărească autentică și care creează concepte, evenimente și ocazii prin care prezintă publicului nu doar artiști, ci culturi întregi.   

Alte activități la eveniment

În cadrul evenimentului vor mai avea loc spectacole de teatru de improvizație, un târg de artizani și creatori de produs, ateliere de coaching și ateliere creative pentru copii, sesiuni de yoga și sport, atelier de cioplit în lemn și altele.

Bilete la Fest-în-Vale sunt disponibile pe Iabilet si livetickets.ro.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici