Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și Editura Tritonic invită publicul la dezbaterea „Comunicare și politică în epoca digitală”

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) și Editura Tritonic invită publicul la o dezbatere captivantă și utilă: Comunicare și Politică în Epoca Digitală. Evenimentul are loc joi, pe 23 mai, începând cu ora 17:00, în București, pe terasa de la The Coffee Factory.

În cadrul evenimentului vor fi lansate volumele din colecția Comunicare Media a editurii Tritonic: Comunicare politică și Internet. Populism și Criza Democrației Liberale, 2023, Tritonic, Antonio Momoc; Comunicarea 2.0, New media, participare și populism, (ediția a II-a), 2024, Ed. Revistei Timpul, Antonio Momoc; Politică, media și societate, Perspective critice, 2024, Tritonic, Aurelian Giugăl. 

Invitați

La discuție vor participa: conf. univ. dr. Romina Surugiu, decan FJSC, conf. univ. dr. Adriana Ștefănel, dir. Dep. Antropologie culturală și Comunicare, Bogdan Hrib, scriitor, editor Tritonic, precum și autorii. Moderatorul dezbaterii va fi lect. univ. dr. Daniel Nica.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici