Expoziție de mini-colaje „Tiny Universe” la Cafeteria 22. Intrare liberă

Pe 15 decembrie, începând cu ora 18.00, suntem invitați să facem o călătorie într-un univers minuscul, alături de artiştii de colaje care expun la Cafeteria C22, în București.

Expoziția de mini-colaje „Tiny Universe” este o reamintire a faptului că frumusețea poate fi găsită în cele mai mici lucruri. Colajul este o invitație de a ne îmbrățișa creativitatea liberă, intuitivă, spontană, fără prea multe reguli de urmat.

Artiști expozanți

La expoziție pot fi văzute lucrări de: Ada Moisă, Andrei Stan, Cristina Bucureci, Livia Marinescu, Ruxandra Niculae și Cristian Fierbințeanu.

Cafeteria C22 va găzdui expoziția de mini-colaje timp de o lună. Intrarea este liberă.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici