Evenimentul de business aplicat pentru arhitecți și designeri eLOCvent are loc toamna aceasta în Timișoara, Cluj-Napoca și București

Evenimentul de business aplicat pentru arhitecți și designeri eLOCvent are loc toamna aceasta în Timișoara, Cluj-Napoca și București. Evenimentul este printre puținele de acest gen de la noi în țară și aduce împreună strategii aplicabile și tehnici de vânzare pentru un business de succes în domeniul arhitecturii și designului de interior.

Născut din inițiativa arhiprenorilor și designerilor de interior, eLOCvent se prezintă drept un eveniment de role play-business concept ce îmbină structura unei conferințe cu cea a workshopurilor dedicate arhitecților și designerilor cu cel puțin 3 ani de experiență în domeniu.

3 orașe din România găzduiesc eLOCvent

Evenimentul se desfășoară în 3 orașe mari din țară și debutează pe 7 octombrie la Timișoara, în Sala Verdi a centrului de conferințe Iulius Congress Hall, urmând să își continue traseul spre București, unde are loc pe 3 noiembrie la Stup by BT, și în Cluj-Napoca pe 18 noiembrie, la Hotel Radisson Blu. Scopul acestui eveniment este să unească cele două specialități, arhitectura si designul de interior, pentru o evoluție comună: depășirea celor mai mari frici în materie de business, exersarea strategiilor scalabile și sinergia lucrurilor. Totul cursiv, aplicabil, transformațional.

Jocferința de o zi

Fiecare eveniment în parte are loc într-o singură o zi și este concentrat în 11 ore de business aplicat, dezvoltare și networking. Jocferința – așa cum o numesc organizatorii, este împărțită în trei module, de 2 ore și 2 ore jumătate, orientate spre construcția unei afaceri corecte și coerente în arhitectură și design. În cadrul evenimentului sunt prevăzute 3 pauze de cafea și un lunch-break constructiv, incluse în prețul biletului.

În spatele celor 3 module BUSINESS, SALE și SYNERGY stau profesioniști și antreprenori în domeniu, care fac transfer de date, de la idee la un business solid, nu doar prin concepte, ci prin teorie și experiențe aplicabile, care concretizează viziunea, antrenează mintea și pun ideile în mișcare, transformându-le într-o afacere eLOCventă.

Care este profilul tău de antreprenor? Cum vinzi spre client? Ce își doresc clienții cu adevărat? Toate întrebările își găsesc răspunsurile la eLOCvent.

Modulul de business

Primul modul – BUSINESS – durează 2 ore și este susținut de Sebastian Mândroiu, fondator PickTwo Studio, arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității. Datorită studiilor de MBA și a cunoștințelor de leadership și management, concentrate deja în propriul business, reușește să creeze un sistem personal de tehnici aplicabile în arhitectură și design.

Modulul de sales

Cel de-al doilea modul – SALES, vine ca o completare a primului modul, desfășurat tot în cadrul a două ore de role-play în negocieri inteligente și educație financiară, fiind susținut de Eugen Ursu. Antreprenor & Co-fondator Graphein, Eugen vine cu o experiență dovedită de peste 9 ani în propriul business și aplicabilă prin cursul său dearhi-sales, creat din strategii și acțiuni care și-au demonstrat deja succesul.

Modulul de synergy

Ultimul modul – SYNERGY – durează 2 ore jumătate și este susținut de Cristina Groza (Președinte @IFSA România) și Mirela Petrina (Senior Arhitect și Co-fondator Bogartconstruct) la evenimentele din Timișoara și București, dar și de Dana Stupar în cadrul evenimentului din Cluj Napoca (Arhitect & Practicant Feng Shui, absolventă a Academiei Cristinei Groza). Modulul se axează pe pshihologie și energie.

Speakeri & special guests

Pe lângă cei 4 speakeri eLOCvenți, participanții își vor da întâlnire cu special guests: Prof.Dr.Arh. Vlad Alexandru Gaivoronschi la Timișoara, Vlad Mureșan (Designer și Fondator PERISKOP) la Cluj și Mihai Popescu (Co-founder & Creative Mind Twins Studio, Fratelli, Biutiful, Uanderful și Fratellini) – la București.

Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului se vor oferi premii și surprize, sub forma unor oportunități de dezvoltare personală și profesională, oferite de antreprenori în domeniul Arhitecturii și Designului de Interior.

Acces

Prețul unui bilet individual, pentru fiecare eveniment în parte, pornește de la 434 Lei în format Early Bird și ajunge la prețul final de 620 Lei. Cei care doresc să vină însoțiți de colegi, prieteni sau colaboratori, pot opta pentru pachetul TEAM, beneficiind de o 15% reducere la achiziția a 3 bilete.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, acolo unde se poate consulta și programul complet al evenimentului, precum și detalii despre speakerii și modulele eLOCvent. Pentru cei care doresc să susțină comunitatea eLOCvent și să fie la curent cu noutățile, pot urmări și paginile de Facebook & Instagram ale organizatorilor.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici