Eugenia Nicolae, colaborare cu Elena Gheorghe

Eugenia Nicolae, în colaborare cu Elena Gheorghe, lansează o nouă piesă, Inimă nebună. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar noua piesă este plină de energia bună cu care artista ne-a obișnuit deja. Melodia aduce laolaltă influențe din folclorul românesc și cel machidonesc, îmbinându-se armonios într-un sound pop.

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm Inima n-o mai răbda, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa Lie, alături de Puya. Într-un singur an, a colaborat cu mulți artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya sau Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români (precum Theo Rose, Spike sau Elena Gheorghe) și pregătește multe alte surprize pentru public.

Inimă nebună este o piesă care vorbește despre puterea pe care o poate avea iubirea atunci când apare în viața omului. În momentul îndrăgostirii se întâmplă cele mai fantastice schimbări în mintea și corpul nostru, iar inima noastră ne conduce cu viteză maximă. Piesa este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studio-ul Bad Sheep Entertainment, videoclipul fiind filmat și regizat de către Silviu Mîndroc.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici