ELECTRIC, un turneu național al flautistului Matei Ioachimescu: premieră mondială în 8 orașe

În această toamnă, Matei Ioachimescu revine în România cu proiectul ELECTRIC, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale, într-un show captivant și emoționant deopotrivă.

Ioachimescu va da viață unui univers sonor fantastic, imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă contemporană și muzica de divertisment. Muzica compusă de Lolea va prinde valențe vizuale prin spectacolul live de lumini și lasere creat de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia din România. Cunoscuta artistă vestimentară Patricia Vincent va completa experiența ELECTRIC cu costume special create pentru acest spectacol care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Matei Ioachimescu a declarat: „Mă încântă colaborarea cu unii dintre cei mai respectați reprezentanți ai artelor muzicale, vizuale și vestimentare din România. Compozitul artistic rezultat din creativitatea și energia cu care fiecare a contribuit la spectacolul ELECTRIC este un produs cultural de mare clasă care sperăm să fie de referință în peisajul artistic național.”

Ioana Hațegan, președinte la Fundația Hațegan, a declarat: „Fundația Hațegan colaborează cu Matei Ioachimescu în diferite proiecte culturale locale și regionale de aproape zece ani. Ne bucurăm că această colaborare poate fi acum extinsă pe plan național prin turneul ELECTRIC. Una dintre misiunile fundației noastre este să îmbogățim oferta culturală prin susținerea unor proiecte inedite, astfel încât să atragem public nou consumator de cultură. Suntem convinși că spectacolul ELECTRIC va reuși acest lucru.”

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici