Editura Librex lansează romanul „Respirația Dragostei”

Editura Librex își surprinde cititorii cu un romanul Respirația dragostei, ce poartă semnătura scriitoarei Brittainy C. Cherry.

Povestea cărții se desfășoară în jurul lui Elizabeth și Tristan, amândoi răniți și încercând să facă față provocărilor din viața de zi cu zi. Elizabeth și-a pierdut soțul și se străduiește să țină totul sub control pentru fiica ei de doar câțiva anișori. Tristan nu poate trece de pierderea soției și a fiului său, devenind antisocial și subiectul bârfelor din oraș.

După un an de la pierderea soțului, Elizabeth decide că este timpul să se întoarcă acasă. Destinele celor doi se încrucișează atunci când Elizabeth îi lovește accidental cu mașina câinele lui Tristan. De aici până la debutul unei noi povești de dragoste nu mai este decât un pas. Diferite situații le pun relația la încercare, iar lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată spre final.

Respirația dragostei este povestea dintre Tristan și Elizabeth, doi oameni care au încercat din răsputeri să găsească o cale de a trăi – de a respira din nou, după evenimentele tragice petrecute în viețile lor. Sunt atrași unul de celălalt în mod inexplicabil și niciunul dintre ei nu a fost inițial conștient de adevărata legătură care i-a adus întâmplător împreună.

Despre autoare

Brittainy C. Cherry, de origine americană, a absolvit Universitatea Carroll, este licențiată în Artă Teatrală și are o specializare în scriere creativă. Autoarea se declară îndrăgostită de cuvinte și spune că îi place să ia parte la scrierea de scenarii.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici