Editura Librex lansează ,,Gândește și vei fi bogat“

Editura Librex lansează cartea „Gândește și vei fi bogat”, un bestseller internațional, un ghid al succesului, scris de Napoleon Hill. Publicată pentru prima dată în anul 1937, în timpul marii crize economice, cartea a făcut înconjurul lumii, fiind tradusă în nenumărate limbi și vândută în peste 70 de milioane de exemplare. „Gândește și vei fi bogat“ este considerată a fi lucrarea de referință a literaturii motivaționale și rămâne un bestseller.

Povestea cărții a început în toamna anului 1908 când Andrew Carnegie (un magnat al oțelului și probabil cel mai bogat om din lume la momentul respectiv), l-a provocat pe tânărul jurnalist Napoleon Hill să creeze o filozofie concretă a succesului, bazată pe experiența celor mai bogați oameni ai lumii. Pentru a afla „reţeta” succesului lor, Hill a petrecut 20 de ani intervievând peste 500 de oameni foarte bogaţi printre care: Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft.

Astfel, câteva decenii și mii de pagini de cercetare mai târziu, Hill a publicat cartea „Gândește și vei fi bogat”, primită inițial ca un antidot pentru vremurile grele, însă și astăzi mulți oameni găsesc relevantă filozofia gândirii pozitive și pașii ei specifici. Una dintre figurile fondatoare ale domeniului dezvoltării personale, Napoleon Hill susține că gândurile noastre devin realitatea noastră și ne oferă un plan și principii pentru transformarea gândurilor în bogății, inclusiv vizualizarea, afirmarea, definirea unui scop și planificarea.

Este „cartea de vizită“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei, după ce a pus în practică sfaturile din paginile ei. „Gândește și vei fi bogat“ a schimbat radical destinul multor oameni din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii dintre cele mai diverse: în afaceri, în guvern sau în organizații civice.

Așa cum spune și Napoleon Hill, „bogăția începe cu o stare de spirit”. Cartea ne învaţă să gândim diferit, iar dacă suntem pe drumul spre libertate financiară, „Gândește și vei fi bogat“ este o lectură obligatorie.

Cartea lui Napoleon Hill este disponibilă pe site-ul librex.ro, în magazine online și în librăriile din toată țara.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici