Editura Cuantic lansează ”Phronesis Marketing”, de Corneliu Vîlsan

Unul din cei mai experimentați Chief Marketing Officer din România, Corneliu Vîlsan își împărtașește experiența, principiile și metodele în Phronesis Marketing, prima carte de marketing strategic scrisă de un român. Cartea va fi lansată pe 16 martie 2023, ora 18.00, la Seneca Anticafe în București și este disponibilă pe edituracuantic.ro.

„Marketerii vor beneficia de studiile de caz și de principiile prezentate în carte, bazate pe experiența mea de peste 20 de ani ca Senior Executive în domeniul băuturilor, la nivel atât B2B, cât și B2C. Metodologia Phronesis poate ajuta la educarea angajaților în domeniul marketingului strategic și al eficienței marketingului, pentru a crește eficiența companiilor și a ridica nivelul de cunoaștere al organizațiilor, în general”, precizează Corneliu Vîlsan.

Cartea a fost publicată inițial în SUA, în 2020, în limba engleză. Corneliu Vîlsan este senior executive, membru în board la o companie din top CAC40 și are peste 20 de ani experiență în companii multinaționale – Pernod Ricard, Seagram, Johnson & Johnson, Schneider Electric.

„Am scris această carte ca pe o contribuție care să ajute la înțelegerea dificultăților cu care se confruntă marketerii din ziua de azi: problema încrederii, problema conexă a pierderii de putere în organizație și problema aptitudinilor”, mai spune Vîlsan.

Cititorii vor găsi cartea din luna martie în rețeaua Cărturești, emag.ro, librex.ro, elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net, Librăria Mihai Eminescu București, rețeaua Centrului de Librării București, Librarium, Librăria Bookstory Cluj și Seneca Anticafe.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici