Editura Cuantic la Bookfest 2023

Editura Cuantic va fi prezentă la Bookfest 2023, cititorii având posibilitatea de a achiziționa toate cele 10 cărți apărute în planul lor editorial, din 2022, până în prezent. Totodată, editura lansează 4 noi titluri cu ocazia târgului: Cioran și securitatea de Stelian Tănase, Istoria Românieie – stat și cultură (1866 – 2018) de Ovidiu Pecican, Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii de Constantin Cubleșan și Terapie pe salteaua de Pilates de Emilia Toma.

Pe perioada târgului, cititorii vor beneficia de cărți cu autograful autorilor Stelian Tănase și Ovidiu Pecican, de cadouri (romanul De la zero al Emiliei Toma) și de alte surprize din partea editurii. Cartea biografică scrisă de Constantin Cubleșan include un bonus – romanul lui Leonida Neamțu (Strania Poveste a marelui joc).

Lansări anunțate de editură:

Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii: Joi, 25 mai, ora 19.00, Scena ARCA, în prezența Cristinei Bogdan (scriitoare și Conferențiar, Decan al Facultății de litere) și a lui Adrian Georgescu Jr. (scriitor și jurnalist).

Terapie pe salteaua de Pilates: Vineri 26 mai, ora 19.00, Scena ARCA, în prezența Emiliei Toma (scriitor), a lui Vicențiu Popa (vlogger, producător TV) și a Silviei Luican (fondator IZI Data).

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici