După succesul din ziua premierei, KONTRAE revine pe scena Kruhnen Musik Halle din Brașov

Luni, 17 ianuarie 2022, Kruhnen Musik Halle din Brașov vă așteaptă la un spectacol multimedia de teatru bazat pe scrierile lui Esteve Soler, autorul trilogiei: Contra Progresului, Contra Iubirii și Contra Democrației. KONTRAE este un spectacol „avertisment”, care abordează brutal subiecte care preocupă toate generațiile.

Colajul prezintă o înșiruire de fapte obișnuite cu tentă absurdă care surprind degradarea relațiilor interumane până în punctul dezumanizării. Cele șase scene oglindesc natura individului modern pus în fața inevitabilului progres, iubirii deformate și a democrației alterate. Tehnologia new-media și universul sonor live aduc spectatorul într-o posibilă lume viitoare, autentică, dinamincă, surprinzând totodată și contraste comice. În distribuție Vlad Pavel, Ioana Predescu și Claudia Suliman.

De ce avem nevoie de acest spectacol? Pentru că toate capacitățile noastre receptive se ajustează din mers. Preferăm fluxurile vizuale, plurifocalitatea, multitasking-ul, fragmentarismul și serialitatea, o dinamică filmică. E o realitate despre care vorbesc psihologii și pe care creatorii din zona teatrului o au deja în atenție. În plus, acest eveniment oferă elemente afective care modelează spectatorul pe termen lung, transformându-se într-o investiție în viitor.

Accesul este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, prețul unui bilet este de 25 de lei și se poate achiziționa de pe iabilet.ro. Accesul se face prin Rockstadt și poate începe de la ora 16:00, atunci când și cafeneaua este deschisă. Ușile sălii de spectacol Kruhnen Musik Halle se deschid la 19:15 – acest lucru fiind parte din regia spectacolului. Ora oficială de începere a spectacolului este 19:30. Nu există garderobă.

Accesul face conform normelor în vigoare la data evenimentului. În seara respectivă se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrări audio care pot conține vocea și imaginea spectatorilor. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor organizatorilor.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici