Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
După edițiile din București, Chișinău sau Brașov, Poster X Poem ne invită la vernisaj în Timișoara

După edițiile din București, Chișinău sau Brașov, Poster X Poem ne invită la vernisaj în Timișoara

După ediții și expoziții în București, Chișinău sau Brașov, Poster X Poem pornește pentru prima dată spre vest pentru a invita 10 artiști și 10 poeți locali pentru o ediție dedicată în totalitate Timișoarei.

Proiect interdisciplinar început în 2020, Poster X Poem crede că locul poeziei e în oraș, printre oameni. Până acum, 150 de artiști vizuali și poeți contemporani s-au întâlnit în posterele poem din expozițiile PxP de pe gardurile, pereții și ferestrele din București, Chișinău, Brașov sau Vaslui.

Pe 22 iulie, de la ora 19:00, va avea loc vernisajul 𝘃𝗲𝗿𝗻𝗶𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗣𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗫 𝗣𝗼𝗲𝗺 𝟱 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗮, o ediție locală PxP dedicată în totalitate artiștilor vizuali și poeților contemporani timișoreni. Fiecare poster propune o interpretare vizuală proprie, alături de textul poemului inițial. De data aceasta, au răspuns invitației noastre:

𝘼𝙡𝙚𝙭 𝙄𝙡𝙞𝙚𝙨𝙘𝙪 𝙓 𝘼𝙣𝙖𝙨𝙩𝙖𝙨𝙞𝙖 𝘾𝙤𝙨𝙩𝙚
𝘼𝙡𝙞𝙣𝙖 𝘽𝙤𝙝𝙤𝙧𝙪 𝙓 𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖𝙣𝙙𝙧𝙖 𝘽𝙤𝙙𝙣𝙖𝙧𝙪
𝘼𝙣𝙖 𝙆𝙪𝙣 𝙓 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙪𝙨 𝘼𝙡𝙙𝙚𝙖
𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙚𝙠 𝙇𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙓 𝘼𝙣𝙖 𝙋𝙪𝙨̦𝙘𝙖𝙨̦𝙪
𝙁𝙡𝙖𝙫𝙞𝙖 𝙏̦𝙪𝙣𝙖̆ 𝙓 𝘼𝙡𝙚𝙠𝙨𝙖𝙣𝙙𝙖𝙧 𝙎𝙩𝙤𝙞𝙘𝙤𝙫𝙞𝙘𝙞
𝙁𝙡𝙖𝙫𝙞𝙪𝙨 𝘼𝙪𝙜𝙪𝙨𝙩𝙞𝙣 𝙓 𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖𝙣𝙙𝙧𝙪 𝙋𝙤𝙩𝙘𝙤𝙖𝙫𝙖̃
𝙈𝙞𝙝𝙖𝙞 𝙈𝙖̆𝙣𝙚𝙨𝙘𝙪 𝙖𝙠𝙖 𝙊𝙗𝙨𝙞𝙙𝙞𝙖𝙣 𝙉𝙞𝙗𝙨 𝙓 𝘿𝙖𝙣𝙞𝙚𝙡𝙖 𝙍𝙖𝙩̦𝙞𝙪
𝙊𝙫𝙞𝙙𝙞𝙪 𝙃𝙧𝙞𝙣 𝙓 𝙎̦𝙚𝙧𝙗𝙖𝙣 𝙁𝙤𝙖𝙧𝙩̦𝙖̆
𝙎𝙤𝙧𝙞𝙣𝙖 𝙑𝙖𝙯𝙚𝙡𝙞𝙣𝙖 𝙓 𝘼𝙡𝙚𝙭 𝙃𝙞𝙜𝙮𝙚𝙙
𝙎̦𝙩𝙚𝙛𝙖𝙣 𝙇𝙪𝙘𝙪𝙩̦ 𝙓 𝙍𝙤𝙗𝙚𝙧𝙩 𝙎̦𝙚𝙧𝙗𝙖𝙣

Vernisajul va cuprinde și o secțiune dedicată 𝗣𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗫 𝗣𝗼𝗲𝗺 𝗬𝗼𝘂𝗻𝗴, unde vom putea vedea cele zece postere concepute în urma atelierului de poster making coordonat la începutul lunii de Ovidiu Hrin.

𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙚𝙖 𝘽𝙖𝙗𝙖𝙣 𝙓 𝘼𝙡𝙞𝙣𝙖 𝘿𝙪𝙢𝙞𝙩𝙧𝙚𝙨𝙘𝙪
𝘿𝙤𝙣𝙖 𝘼𝙧𝙣𝙖𝙠𝙞𝙨 𝙓 𝘼𝙣𝙖 𝙊𝙧𝙖𝙫𝙞𝙩̦𝙖𝙣
𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙞 𝙂𝙪𝙧𝙙𝙪𝙯𝙖 𝙓 𝙂𝙖𝙫𝙧𝙞𝙡 𝙋𝙤𝙥
𝙄𝙤𝙖𝙣𝙖 𝙄𝙡𝙞𝙚 𝙓 𝙄𝙤𝙖𝙣 𝙈𝙤𝙨̦𝙞𝙣𝙘𝙖𝙩
𝙅𝙪𝙡𝙞𝙖 𝙏𝙤𝙩𝙝 𝙓 𝙄𝙤𝙖𝙣𝙖 𝙊𝙗𝙧𝙚𝙟𝙖
𝙁𝙖𝙗𝙞𝙤𝙡𝙖 𝙋𝙖𝙨𝙘𝙪 𝙓 𝙈𝙚𝙡𝙞𝙨𝙨𝙖 𝙄𝙫𝙖𝙣𝙖
𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖 𝘾𝙤𝙨𝙩𝙚𝙖 𝙓 𝘾𝙡𝙖𝙧𝙖 𝘽𝙖𝙪𝙚𝙧
𝙉𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙚 𝙏𝙞𝙩𝙪𝙨 𝙐𝙣𝙜𝙪𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙓 𝙍𝙤𝙗𝙚𝙧𝙩 𝘾𝙞𝙤𝙗𝙖𝙣𝙪
𝙍𝙖̆𝙯𝙫𝙖𝙣 𝙐𝙩̦𝙖̆ 𝙓 𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖𝙣𝙙𝙧𝙖-𝙄𝙖𝙨𝙢𝙞𝙣𝙖 𝙋𝙖𝙣𝙘
𝙄𝙪𝙡𝙞𝙖 𝙏𝙝𝙚𝙞𝙨𝙚𝙣 𝙓 𝙈𝙞𝙝𝙖𝙚𝙡𝙖 𝙁𝙖𝙧𝙘𝙖𝙨̦

Poster x Poem a pregătit o vară plină de evenimente la Timișoara, în care și-a propus să aducă poezia contemporană și arta vizuală pe străzile orașului, așa că suntem invitați să îi urmărim pe site și Facebook.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici