După despărțirea de Spotify, Michelle Obama lansează un nou podcast, de data aceasta pe Audible

După ce familia Obama a întrerupt în 2022 colaborarea cu Spotify, începută în 2019, din motive ce țineau de audiența limitată garantată de contractul cu platforma, acum Higher Ground anunță un nou podcast, deci și revenirea: primul episod pe Audible se difuzează pe 7 martie 2023.

Compania media Higher Ground, deținută de soții Obama, anunță un nou podcast semnat de fosta primă doamnă, intitulat Michelle Obama: The Light Podcast, ce ar urma să fie difuzat cu o frecvență săptămânală.

După Lumina din noi

Michelle Obama: The Light Podcast vine ca o continuare firească a demersului început cu cartea Lumina din noi, unde ea și prietenii ei vor împărtăși povești care să completeze și să exploreze teme din carte: construirea relațiilor mature, chestiuni ce țin de rasă, gen și vizibilitate, obiceiuri și principii folosite cu succes pentru adaptarea la schimbare și depășirea obstacolelor și importanța susținerii celorlalți pentru a descoperi potențialul din noi și din jurul nostru.

Michelle Obama

Michelle Obama a fost prima doamnă a SUA între 2009 și 2017. A absolvit Princeton University și Harvard Law School și și-a început cariera ca avocat la firma Sidley & Austin din Chicago, acolo unde l-a și întâlnit pe actualul ei soț, Barack Obama. Apoi a lucrat la primăria din Chicago, la universitatea din Chicago și la University of Chicago Medical Center. De asemenea, ea a fondat și o organizație care îi ajută pe tineri să se pregătească pentru carierele din sectorul public.

Teaser audio disponibil pe Audibile, aici.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici