Drama psihologică „Înainte de fix” are premiera la Cluj-Napoca

Scurtmetrajul Înainte de fix, o dramă psihologică regizată de Paul Andrei Dragoș, are premiera vineri, 10 martie, de la ora 19:00, la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

Când bărbatul infidel vine acasă, ce-l întâmpină nu este îmbrățișarea călduroasă a soției, ci tăcerea ei distantă, scârțâitul tăios al podelelor și o moarte rapidă cu trăgaci automat. Soțul intră din nou pe ușă, lăsând imaginația consoartei sale să rescrie confruntarea iar și iar, în diferite versiuni cu același deznodământ. Granițele realității cu fictivul se subțiază constant, consumând mintea unei femei pentru care nu mai există o concluzie satisfăcătoare.

Produs de Lumea ca Lumea, în coproducție cu Daisler Asociația și susținută de Luna Cleaning, scurtmetrajul Înainte de fix va fi proiectat în prezența echipei. Evenimentul se va încheia cu o sesiune Q&A, iar intrarea este liberă. Rezervări se pot obține la numărul de telefon 0758 759 472.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici