Dr. Gabor Maté vine în România, la BRAND MINDS 2022

Pe 17 iunie 2022, Dr. Gabor Maté va fi prezent în România ca speaker la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: BRAND MINDS 2022, care va avea loc în București, la Romexpo. Autori internaționali de renume, cercetători remarcabili și oameni de afaceri străluciți vin în fiecare an la conferințele BRAND MINDS pentru a oferi cel mai relevant și actual conținut, util în dezvoltarea profesională și personală. Iar această ediție nu face excepție, cu cel puțin 7 speakeri remarcabili, confirmați până în prezent. Cel mai recent vorbitor anunțat, Dr. Maté este un cunoscut specialist în domeniul dependențelor și nu numai, cu peste 20 de ani de experiență clinică și de cercetare. De asemenea, activitatea sa și munca de cercetare privind stresul ascuns, traumele, tulburările emoționale și impactul acestora asupra sănătății oamenilor, funcționării organizațiilor și al societății au devenit, de asemenea, foarte apreciate la nivel mondial. La evenimentul BRAND MINDS 2022, Dr. Gabor Maté va vorbi despre costul stresului ascuns și despre relația corp-minte.

El a fost distins cu premiul Hubert Evans Prize pentru literatură de non-ficțiune, cu premiul Order of Canada, cea mai înaltă distincție civilă a țării sale, pentru activitatea sa medicală și pentru scrierile sale revoluționare, precum și cu Civic Merit Award din partea orașului său natal, Vancouver. Este, de asemenea, foarte cunoscut pentru cartea sa de succes Când corpul spune NU, clasată pe locul 1 în 2021 la categoria „Cărți publicate pentru prima dată în România”, a cărei prime ediții s-a epuizat înainte de a ieși din tipar, potrivit editurii Curtea Veche

Cu un mesaj plin de compasiune, documentarul științific realizat de Dr. Maté despre înțelesurile profunde ale traumelor ascunse și suferințele provocate de acestea, dar și despre potențialul de vindecare al umanității, Înțelepciunea traumei s-a bucurat de succes în toată lumea, fiind vizionat de peste 5.000.000 de persoane din 230 de țări.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici