S-a lansat colecția aniversară Disney x Tommy

Tommy Hilfiger anunță un nou parteneriat cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani Disney. Pentru prima dată, Mickey și prietenii intră în lumea stilului prep universitar, apărând în produsele clasice de arhivă Tommy Hilfiger.

Îndrăgitul personaj și amicii săi, inclusiv Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck și Daisy Duck, sunt desenați în stilul manga, specific cunoscutelor desene japoneze. Colecția s-a lansat la nivel global pe 1 iunie 2023, cu stiluri pentru bărbați, femei și copii.

Disney x Tommy = imprimeuri

Colecția Disney x Tommy reimaginează produsele clasicele prep cu modele și imprimeuri ludice. Ea păstrează spiritul jovial al lui Mickey și include stiluri de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii, fiecare prezentând reinterpretarea în stilul manga a emblematicelor personaje Disney. Întâlnim abordări pline de viață ale tricoului de rugby, pantalonilor chino și blazerului, cu detalii ce includ imprimeuri jacquard ale unei monograme TH reinventate și silueta inconfundabilă a lui Mickey.

Manga Mickey este o prezență veselă integrată în dunga semnătură Ithaca pe cămăși și rochii tip cămașă. Imprimeurile pe toată suprafața respectă arta orginală ale artiștilor Disney cu pete de cerneală și schițe desenate manual. Imprimeul cu buline și Minnie Mouse aduce un nou suflu tricoului de cricket și puloverului țesut.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici