„Dirijorul tăcerilor”, din 8 octombrie în cinematografe

Vertical Entertainment, distribuitorul filmului Miami Bici, aduce publicului din România o nouă producție de film românesc.

Filmul Dirijorul tăcerilor spune o poveste inspirată din fapte reale, ale cărei începuturi se regăsesc în perioada interbelică și continuă până în zilele noastre. Este povestea a trei generații care trebuie să lupte pentru a-și salva căminul. Casa în care locuiesc urmează a fi demolată pentru a face loc unor clădiri de birouri și, împreună cu locatarii săi, este victima unui șir de abuzuri ducând la abandonuri, trădări și destine destrămate într-o Românie confuză și tensionată.

Produs de Stage Expert, în coproducție cu Abis Studio, Asociația Culturală Promissum, BBS cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, filmul Dirijorul tăcerilor, în regia lui Ovidiu Georgescu, după un scenariu de Ovidiu Georgescu și Theo Herghelegiu, îi are în distribuție pe Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Cristina Deleanu, Ioana Mărcoiu, Victor Țepeanu, Adrian Titieni, András Demeter, Dragoș Stemate, Andrei Aradits, Maia Morgenstern, Costina Cheyrouze. Din echipa de producție a filmului mai fac parte: Petru Mărgineanu (muzica), Silviu Stavilă (imaginea), Theodora Penciu (montaj), Ioan Iacoban (sunet), Mihai Dorobanțu și Ștefan Caragiu (scenografia), Raymond Manu și Ovidiu Georgescu (producători).

Filmul Dirijorul tăcerilor va avea premiera în cinematografele din România pe data de 8 octombrie 2021.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici