Descoperă lucrări de artă urbană remarcabile în noul tur ghidat Un-hidden 3/2022 

Află poveștile celor mai noi lucrări de street art din București și a locurilor uitate de timp, dar a căror poveste poate continua prin artă și implicare civică. Un tur ghidat diferit, găzduit de Open Doors – Travel Outside the Box în cadrul programului Un-hidden Romania, despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Poți lua parte la turul pietonal care deschide subiectul și apetitul de căutare urbană continuă, schimbând perspectiva.

Este vorba despre un tur interactiv, așa că pregătește-te să întâlnești noi prieteni și să-ți exprimi gândurile. Vorbim despre o călătorie unică pentru a descoperi partea autentică a orașului și pentru a face câteva fotografii minunate de călătorie, cu povești care nu se regăsesc în ghiduri de călătorii!

Tur ghidat Un-hidden street art în București 3/2022
Data: 23 Iulie 2022, de la 17:00 
Durata: 2-3 ore
Cost: gratuit

Rezervă-ți locul aici, cu minimum o zi înainte de tur. Folosește o adresă de e-mail și telefon valide pentru a primi confirmarea și informații despre locul de întâlnire. 

Informații practice

  • Ar fi bine să ai apă, un produs de dezinfectare pentru mâini și să porți încălțăminte confortabilă. 
  • Turul acoperă doar spațiile publice în aer liber.

Un-hidden Romania este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară, și promovarea explorării acestora prin artă. https://un-hidden.roProgramul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici