Deschiderea stagiunii 2023-2024 la Teatrul Odeon

Teatrul Odeon anunță că are privilegiul să deschidă noua stagiune duminica aceasta, 3 septembrie, cu o serie de concerte care fac parte din cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”.

Pentru prima oară de la debutul festivalului, Teatrul Odeon este partener al festivalului și prezintă publicului, în eleganta Sală Majestic, în fiecare duminică a lunii septembrie, patru concerte educative pentru copii și un concert din Seria Orchestrelor Românești, dirijat de Gabriel Bebeșelea. Singurul concert pentru care se mai găsesc bilete disponibile este Transilvania (Bel)cantans, programat duminică, 10 septembrie, ora 18.00.

Sala Majestic

  • Vineri, 15 septembrie, ora 19.00, după primele trei concerte găzduite în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, în SALA MAJESTIC putem vedea primul spectacol al Stagiunii 2023-2024, cea mai recentă premieră a Teatrului Odeon, „Neliniște” de Ivan Vîrîpaev, regia Bobi Pricop, spectacol selectat în ediția din acest an a Festivalului Național de Teatru.
  • Sâmbătă, 16 septembrie, tot în Sala Majestic suntem invitați la „One Man Aproape Show” cu Pavel Bartoș, o producție Comic Entertainment cu sprijinul Teatrului Odeon, iar duminică, 17 septembrie, la „Rebarbor”, după texte de Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija.

Sala Studio

În cel de-al treilea weekend al lunii septembrie putem vedea „Pescărușul” după A.P. Cehov, un spectacol de Andrei și Andreea Grosu, și multi-premiatul one-woman show Anda Saltelechi, „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu.

Finalul lunii septembrie anunță cea de-a doua ediție a Festivalului Teatrelor Maghiare Bukfeszt @Odeon, 27 Septembrie – 2 Octombrie.

BILETELE au fost puse în vânzare și se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici