VIDEO. „De unde am venit pe lume?” — O nouă generație de copii NaradiX îl provoacă pe Smiley cu „Întrebările supreme”

Feli, Emilian, Jean Gavril, JUNO, Şerban Cazan, Dorian, IOVA, Tobi Ibitoye se alătură și ei proiectului prin care NaradiX.ro susține educația remedială post pandemie și prevenția abandonul școlar. Interviurile video ale artiștilor HaHaHa Production vor fi difuzate câte unul pe săptămână, începând din 15 iunie, în perioada în care NaradiX lansează noi cursuri și discipline de dezvoltare emoțională și abilități practice pentru copiii din grupa de clase 0-8. 

Pentru că se pregătește să facă față celor mai importante „De ce-uri?” din viață, pe care le va auzi în curând de la fiica sa, Smiley a început deja antrenamentul în cadrul proiectului „Întrebările supreme”, realizat de platforma NaradiX.ro împreună cu HaHaHa Production. Prin urmare, el a spus „da” unei provocări pe cât de frumoasă, pe atât de surprinzătoare prin conținut. Alături de alți opt artiști HaHaHa Production, Smiley a ales să răspundă, într-un dialog amuzant, plin de savoare și inocență, celor mai simpatice și profunde întrebări adresate de copiii din noua generație NaradiX.ro. 

Comunitatea activă de profesori și elevi din întreaga țară, o resursă importantă în educație, în procesul continuu de învățare și în prevenirea abandonului școlar, platforma înființată de organizația Narada în urmă cu un an i-a adus împreună pe Tudor (6 ani) și pe Smiley. Și astfel, întrebarea „De unde vii la ora asta?” s-a transformat pentru artist în „De unde am venit pe lume?”. Răspunsul artistului poate fi urmărit în clipul de mai jos:

„A fost o plăcere să particip la inițiativă și mă bucur că m-am putut implica într-un proiect care susține dezvoltarea copiilor. Educația este un subiect de interes pentru mine și îmi doresc să fim cu toții implicați în susținerea și evoluția ei, fiecare în felul lui.” (Smiley)

Până pe 10 august, la „Întrebările supreme” vor răspunde și Feli, Emilian, Jean Gavril, Juno, Şerban Cazan, Dorian, Iova, Tobi Ibitoye. Cum s-au descurcat aceștia să explice întrebări precum: „Ce este poluarea?”, „Care este cea mai apropiată planetă de Soare?”, „Cine este Dumnezeu?” „Cum se simte o îmbrățișare?” sau „Ce se întâmplă cu noi când murim?”, puteți descoperi în fiecare săptămână pe canalul de YouTube HaHaHa Production

Răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele se află pe platforma NaradiX.ro, unde copiii găsesc sprijin util în a-și dezvolta atât abilitățile practice, cât și latura socio-emoțională și pot descoperi informații care le stârnesc interesul, curiozitatea și plăcerea de a învăța. 

Nu este prima dată când artiștii  HaHaHa Production susțin platforma de educaţie remedială NaradiX.ro. Ei au fost alături de Narada și în urmă cu un an, la lansarea NaradiX.ro, prima platformă dedicată educației remediale, gratuită pentru toți elevii. Aceștia au reușit să-și mobilize atât colegii, cât și societatea civilă să doneze, reușind astfel cea mai amplă campanie pentru susținerea educației de până acum. 

„De când am devenit mamă, înțeleg cu atât mai mult nevoia de educație pentru copii și știu cât e de importantă pentru transformarea lor în oameni fericiți și împliniți. A fost o reală bucurie să mă implic în acest proiect și să cunosc atâtea suflete minunate!” (Feli)

Într-un singur an, platforma a ajutat peste 21.000 de elevi să recupereze materia școlară pe NaradiX.ro, cu ajutorul a 2.039 de profesori înscriși. Cele aproximativ 170.000 de lecţii create pentru copiii din clasele 0-8 au contribuit la dobândirea abilităţilor de învăţare autonomă şi au sporit creşterea competitivităţii şi a încrederii în sine. Până acum, NaradiX.ro a fost accesată de copiii români din 135 de ţări, iar un număr de 695.000 de elevi, părinţi şi profesori au vizitat platforma. De asemenea, fiecare elev care învață pe NaradiX.ro poate ajuta alt elev dintr-o comunitate defavorizată. Pentru fiecare elev din platformă, Narada investește 1 euro în această comunitate, pentru derularea activităţilor de educaţie remedială offline. 



Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici