Cum și cu ce ajungi la Jazz in the Park

foto: fb/jazzintheparkromania

Organizatorii Jazz in the Park vin cu recomandări de mijloace de transport, pentru a te ajuta să ajungi la festival. Evenimentul va avea loc pe scenele din Parcul Etnografic Cluj, între 1-4 septembrie 2022.

Autobuzul 37 (Mihail Viteazul Est – Tetarom lângă Parcul Etnografic)

Pentru zilele de 1 și 2 septembrie, autobuzul circulă în regim normal, din 20 în 20 de minute. Pentru zilele de 3 și 4 septembrie se va suplimenta numărul de curse, autobuzele circulând din 30 în 30 de minute începând cu ora 13:30. Ultimul autobuz pleacă din stația de la Mihail Viteazul Est la 22:20.

Autobuzele 26, 27, 28, 30, 41, 44

Toate opresc în 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 (stația Alexandru Vlahuță), iar de acolo în 7-10 minute, pe jos, se ajunge la Parcul Etnografic.

Bicicleta

Vor exista suporturi de legare a acestora.

Taxi

Vor putea staționa în fața Parcului Etnografic doar cât coboară pasagerii.

Trotinetă electrică

Cu mențiunea că vor trebui parcate astfel încât să nu încurce accesul în Parcul Etnografic.

Mașina personală

foto: fb/jazzintheparkromania

Organizatorii insistă pe faptul că nu încurajează deplasarea cu mașina personală. 

Dacă totuși mergi cu mașina, poți folosi parcarea de la Tetarom, din vecinătatea Parcului Etnografic. Este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Pe durata festivalului, este permisă folosirea oricăror locuri de parcare, cu excepția celor expres marcate ca fiind rezervate.

Atenție! Aleea Parcului Etnografic va fi închisă traficului în perioada 1-4 septembrie. Parcarea pe alee va fi interzisă.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici