Cum a fost la avanpremiera „Shazam! Furia Zeilor”

Avanpremiera Shazam! Furia Zeilor, film distribuit în România de Vertical Entertainment, a avut loc miercuri, 15 martie.

Producția a strâns aplauze și a ținut cu sufletul la gură zeci de vedete prezente la IMAX Cinema City din AFI Cotroceni. Printre participanții la eveniment au fost: Nicoleta Nucă, Oana Zara, Bogdan Medvedi, Andra Gogan, Jazzy Jo și Andy Popescu.

„În seara asta am aflat că magia și comedia merg mână în mână în cea mai nouă producție DC, Shazam! Furia Zeilor, un film cu supereroi pentru toate vârstele. Am râs mult și am fost total captivat de scenele de acțiune. Este un film la care, cu siguranță, aș merge din nou cu gașca sau familia în weekend. Mie Shazam mi-a confirmat că filmele cu supereroi nu se vor demoda niciodată. Și ca să dau un mic spoiler, stai până la final în sala de cinema, te așteaptă o surpriză”, a declarat Speak.

Shazam! Furia Zeilor are premiera pe marile ecrane în 17 martie. Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu responsabilitățile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy — alias Shazam — și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta întregii planete.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici