„Creed III” îl readuce pe marile ecrane pe românul Florian Munteanu

Dolph Lundgren și Florian Munteanu în „Creed II” / imdb.com

Michael B. Jordan își face debutul regizoral și revine în rolul lui Adonis Creed în cea de-a treia ediție a francizei de succes Creed. Și românul Florian Munteanu se întoarce pe marile ecrane odată cu lansarea Creed III, de la Metro Goldwyn Mayer Pictures, pe 3 martie.

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Românul Florian Munteanu (Creed II, Shang-Chi și legenda celor zece inele) revine în rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, cel care l-a ucis într-un meci de box pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. În film mai joacă și Tessa Thompson (franciza Creed, Passing), Jonathan Majors (Da 5 Bloods, Lovecraft Country), Wood Harris (franciza Creed, Blade Runner 2049), nou-venita Mila Kent și Phylicia Rashad (franciza Creed, Soul).

Jordan regizează după un scenariu de Keenan Coogler (Space Jam: A New Legacy) și Zach Baylin (King Richard), după o poveste de Ryan Coogler (Black Panther: Wakanda Forever), Keenan Coogler și Zach Baylin. Filmul este produs de Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman și Sylvester Stallone. Producătorii executivi sunt Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Nicolas Stern și Adam Rosenberg.

Metro Goldwyn Mayer Pictures prezintă o producție Chartoff-Winkler, Creed III, filmată special pentru IMAX. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment, urmeazând să aibă premiera pe marile ecrane în 3 martie 2023.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici