Peste 300 de branduri de beauty participă la Cosmobeauty Expo 2023

Cosmobeauty Expo 2023, cel mai mare târg cu vânzare al industriei frumuseții din România, se va desfășura în perioada 23-25 iunie, la Sala Polivalentă din București. Peste 300 de branduri beauty vor participa la cea de a 15-a ediție a târgului și peste 100 de firme
vor expune produse de cosmetică facială și corporală, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, dermopigmentare, echipamente de slăbit, anti-aging și vor prezenta oferte educaționale sau programe de reconversie în domeniul înfrumusețării.

Programul de vizitare a târgului este de vineri până duminică (23 – 25 iunie) de la 10:00 la 18:00. Peste 5.000 mp de standuri expoziționale cu vânzare și peste 320 de branduri beauty & health participa la târg. Un eveniment impresionant și interactiv, pe a cărui scenă care se derulează în paralel cu târgul, vor avea loc zeci de prezentări, show-uri și seminarii de specialitate pentru specialiști, dar și pentru publicul larg, pasionat de frumusețe.

Intrarea este gratuită.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici