Corint lansează cartea „Vânduți într-o zi de luni”, inspirată de un articol de ziar

Cartea Vânduți într-o zi de luni, de Kristina McMorris, un bestseller The New York Times vândut în peste un milion de exemplare, va fi lansată de Editura Corint la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, București, vineri, 31 martie, ora 18.30.

Romanul despre dragoste și izbăvire, inspirat de un articol de ziar care a șocat o națiune, a apărut în colecția Corint Fiction, coordonată de Ana Antonescu.

La evenimentul moderat de Simona Preda, brand manager Corint, vor fi prezente: Alina Purcaru – critic literar, Cristina Liberis – jurnalist și Ana Antonescu – coordonatoarea colecției Corint Fiction.

2 COPII DE VÂNZARE. Un anunț scrijelit pe o scândură. O ultimă soluție disperată. Este așezată pe pridvorul unei ferme americane, în 1931, dar s-ar fi putut găsi oriunde în acele vremuri marcate de cozile la pâine, falimentele bancare și de visurile sfărâmate. Ar fi putut fi scris de orice mamă care se confruntă cu alegeri imposibile.

Scena teribilă îi evocă tânărului reporter Ellis Reed amintiri din trecutul întunecat al familiei sale. Le face o fotografie copiilor, fără ca aceasta să fie destinată publicării. Dar, printr-un concurs de împrejurări, fotografia ajunge să ilustreze un articol scris chiar de el. Din păcate, consecințele apariției acesteia în ziar vor fi mai devastatoare decât și-a imaginat vreodată.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici