„Conspirația”, povestea despre fondatorul companiei PayPal, publicată în România

Conspirația de Ryan Holiday, publicată recent în România la editura ap! (ACT și Politon), este povestea miliardarului Peter Thiel, fondatorul companiei PayPal, care a pus la cale un plan pentru a distruge imperiul mediatic Gawker.

O carte controversată, Conspirația vorbește despre dedesubturile mass-mediei și felul în care cei din domeniu își folosesc puterea. Autorul de nonficțiune Ryan Holiday disecă un subiect care a făcut senzație pe glob, iar în centrul acțiunii se află un trio de vedete: miliardarul din Silicon Valley Peter Thiel, luptătorul profesionist de wrestling Hulk Hogan și fondatorul Gawker Media, Nick Denton.

2007. Internetul este zguduit de un articol publicat pe un blog Gawker Media, care dezvăluie că celebrul fondator PayPal, Peter Thiel, este gay. Titanul din Silicon Valley decide să treacă la fapte, punând la cale un adevărat complot pentru a distruge imperiul mediatic ce i-a violat intimitatea.

Ryan Holiday este un scriitor-vedetă, cunoscut atât pentru cărțile sale care au făcut înconjurul lumii, cât și pentru activitatea sa din marketing. Este unul dintre cei mai bine vânduți scriitori contemporani și adept al stoicismului, filosofie pe care a abordat-o în repetate rânduri atât în mediul online, cât și în cărțile lui.

Titlurile sale Inamicul este egoul, Stoic zi de zi și Liniștea este cheia au fost traduse în peste 40 de limbi și s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare în întreaga lume. Cărțile lui sunt adevărate manuale care te învață cum să aplici principiile stoicismului în viața de zi cu zi, pentru a avea o viață împlinită și de succes, și de asemenea, îți dezvăluie tertipurile din industria media sau de marketing, pentru a înțelege mai bine cum funcționează lumea în care trăim.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici