Concurs de dramaturgie: „Pansament pentru Prezent” caută textul pe care să-l pună în scenă în 2024

„Pansament pentru Prezent” este primul punct pe 3g HUB în cadrul proiectului 3g experiMENTAL. „Pansament pentru Prezent” este un concurs de dramaturgie prin care se dorește stimularea scrierii dramatice, oferind șansa noilor voci din generația tânără.

Astfel, organizatorii își propun să descopere noi talente și să promoveze demersul artistic. Tema concursului este libertatea de exprimare artistică pe care ne-o oferă prezentul și puterea manifestării artistice de a vindeca.

Detaliile concursului pot fi consultate și pe site-ul organizatorului, aici: Concurs de dramaturgie: Pansament pentru PREZENT! – 3g HUB.

5000 lei & producerea textului în 2024

Organizatorii pun la bătaie 5.000 lei și șansa de a transforma textul câștigătorului în următoarea lor producție pe anul 2024. Până atunci, după anunțarea câștigătorului din 15 noiembrie, aceștia organizează și un spectacol-lectură.

Cum te înscrii?

Tot ce trebuie să faci este să-ți anunți „candidatura” printr-un mail la adresa contact@3ghub.ro. Ulterior, până la 1 noiembrie, să le trimiți și textul prin care îți faci intrarea propriu-zisă în concurs.

Bonus: ateliere de scriere

Dincolo de premiu și de punerea în scenă a textului câștigător, în cadrul concursului există posibilitatea de a lua parte la trei ateliere de scriere cu cei trei dramaturgi care formează și juriul de selecție al textelor: Daniel Oltean, Andreea Radu și Szekely Csaba.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici