CONCERT. Irina Rimes la Brașov, în 29 aprilie 2022. Doar 800 de bilete disponibile

Cu o apariție unică, fermecătoare și plină de sensibilitate, Irina Rimes vine să susțină un show la Kruhnen Musik Halle. Pentru acest concert, biletele se pot achiziționa în format electronic de aici. Irina și-a început cariera în România cu single-ul „Visele”, single ce a dominat topurile din țară timp de mai multe luni. Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect special și unic: prima trilogie muzicală. „Iubiri secrete”, scrisă cu dedicație și inspirată din experiențele personale ale artistei, formată din „Iubirea noastră mută”, „Da ce tu” și „Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este susținută de un public larg de toate vârstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, „Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicală din România. Turneul de lansare al albumului  a umplut sălile de spectacole din România, dovedind faptul că artista este iubită și apreciată de un public larg. Cele mai ascultate piese de pe album sunt „Ce s-a întâmplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizări pe Youtube și „Bolnavi amândoi”, cu peste 39 milioane de vizualizări pe Youtube.

În 2018, artista și-a lansat cel de-al doilea album, „Cosmos”. Cu un show autentic și diferit, Irina a reușit să aducă emoție în sufletele ascultătorilor. A urmat un turneu sold-out în țară. La scurt timp după anunțarea biletelor sold-out, la cererea publicului, Irina a dublat concertele.

Despre eveniment

Open doors: 20:00
Irina Rimes: 22:00 – 23:30

Acces 14+

Biletele pe care le-ați achiziționat pentru evenimentul care ar fi urmat să aibă loc în anul 2021 sunt valabile pentru noua dată.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici