Comunitatea NO.MAD anunță seria de evenimente gratuite pentru freelanceri și antreprenori în 6 orașe din țară

Anul acesta NO.MAD, comunitatea de freelanceri fondată în București, și-a propus să aducă freelancerii și antreprenorii la nivel local împreună. După pandemia din 2020, numărul freelancerilor a crescut exponențial; pe lângă acest lucru, s-a produs o migrare masivă din marile orașe către orașele de provincie datorită digitalizării. 

Redeschiderea campaniei de recrutare pentru ambasadori

Pentru a conecta freelancerii la nivel local, NO.MAD a anunțat o campanie de recrutare pentru ambasadori, aceștia urmând să organizeze evenimente de networking și educație la nivel local. Campania a avut un real succes, iar după înscrieri și perioada de training, o parte dintre evenimentele de networking pentru luna iulie au fost create și anunțate. 

Pentru că numărul de solicitări pentru ambasadori a continuat și după încheierea campaniei, reprezentații NO.MAD au anunțat că vor redeschide înscrierile în luna septembrie pentru o serie nouă de ambasadori.

„Nu cred că mai este nevoie să locuiești într-un oraș mare ca să ai acces la networking de calitate și educație, noi vrem să susținem freelancerii și antreprenorii în dezvoltarea business-ului lor indiferent de locul în care se află. Știm și că evenimentele offline și conectarea reală sunt extrem de importante într-o lume a ecranelor. Iar să faci parte dintr-o comunitate cu aceleași valori ca ale tale, cu care să te întâlnești periodic, poate fi un real punct de sprijin, un motor să continui să-ți urmezi visurile chiar când simți că drumul se complică. Evenimentele sunt gratuite pentru că nu dorim ca taxa de participare să fie un impediment pentru creștere.” (Iunieta Sandu, fondator NO.MAD)

Printre ambasadorii din țară se numără freelanceri specialiști în comunicare, graphic designeri, bloggeri, coachi, specialiști în digital, dar și fondatorii unei agenții de digital care sunt antreprenori de 20 de ani. 

Evenimente de networking gratuite pentru freelanceri și antreprenori în 6 orașe

Evenimentele pentru Târgu Mureș, Timișoara, București, Brașov, Galați sunt deja anunțate, iar săptămâna aceasta va fi anunțat și evenimentul din Cluj Napoca. Cei care doresc să participe pot găsi informații pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

„Am experimentat pe propria piele cum e să fac un lucru de unul singur și apoi cum e să îl fac alături de o comunitate. Am observat că puterea și energia grupului depășesc suma capacităților fiecărui membru individual. Alături de oameni cu care am aceleași valori, pot concretiza proiecte și avea rezultate cu mult peste ceea ce aș face pe cont propriu, de aceea este important pentru mine să construiesc o comunitate la Târgu Mureș.” (Alex Ardelean, ambasador NO.MAD la Târgu Mureș)

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici