„Comuna 30” #4 – Seară de Poetry Reading și Jam Session

Vineri, 30 iunie 2023, ora 20:30, cenaclul „Comuna 30” organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session. Evenimentul se va desfășura în localul Scârț Loc Lejer, strada Arhitect Laszlo Szekely 1, Timișoara. Vor citi Lena Chilari, Cătălin Iovu, Nelu Antocian și Dana Munteanu, fondul sonor aparținându-i lui Florin Vârjan.

„Comuna 30” e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

 

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici