Cluj Symphony Experience 2022: ustensilele din bucătărie se transformă în instrumente muzicale

Concerte în aer liber, spectacole de stand-up comedy și un show muzical cu instrumente din bucătărie vor avea loc în perioada 7-9 octombrie 2022, la Cluj Symphony Experience. În plus, clujenii se vor putea bucura de concerte de muzică simfonică în tramvai, în autobuze, în parc și în piețe. Evenimentele au loc în cadrul Zilelor Clujului, iar accesul este liber. 

Cea de-a 6-a ediție a evenimentului va începe vineri, 7 octombrie, cu Stand-up Symphony.

Show-ul va aduce pe scena din Piața Muzeului stand-upperi și tineri muzicieni ce vor oferi publicului o experiență inedită cu muzică și umor. Aici va fi prezentat, în premieră în aer liber, spectacolul de stand-up comedy „Domnu’ Hara”.

Evenimentul va continua într-o bucătărie improvizată în aer liber în Piața Muzeului, unde muzica se va întâlni cu arta culinară, iar ustensilele de gătit se vor transforma în instrumente muzicale.

Activitățile inedite nu se opresc aici. Momentul emblematic al acestei ediții, organizat în cadrul Paradei Zilelor Clujului, va fi concertul „Sing for Life”, ce va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, în Piața Unirii. Evenimentul va reuni peste 1.000 de voci care vor cânta împreună, într-un apel comun la viață, iubire și conectare.

„Este o mare bucurie să facem Cluj Symphony Experience fără restricții, direct în mijlocul oamenilor. Toți cei care iubesc să cânte, profesioniști sau nu, sunt așteptați alături de noi, la cel mai mare cor live al anului, direct în Piața Unirii! Vom cânta împreună pentru viață, pentru pace – avem atât de multă nevoie – și pentru conectare”, a declarat solistul Flavius Buzilă, organizatorul evenimentului și totodată președintele Asociației Cultural-Artistice Hara.

Programul continuă duminică, 9 octombrie, cu un spectacol în parcul central și în zona Casei Matei Corvin. Având tema „Make music, not war”, reprezentanții instituțiilor de apărare — Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina și elevii Școlii de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” — vor realiza o colaborare inedită.

PROGRAM CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE 2022

VINERI, 07 OCTOMBRIE
STAND UP SYMPHONY 

În premieră absolută, stand upperi și tineri muzicieni talentați vor crea o experiență interdisciplinară savuroasă de stand up și muzică.

Unde: Piața Muzeului
Interval orar: 15:30-17:00

COOKING SYMPHONY  

O experiență unică, în care muzica se întâlnește cu arta culinară.  

În bucătăria noastră, amenajată în aer liber, ustensilele de gătit se transformă în veritabile instrumente muzicale alături de cei prezenți în piață. 

Unde: Piața Muzeului, în fața restaurantului Marty
Ora: 17:45 

SÂMBATĂ, 08 OCTOMBRIE
SING FOR LIFE  

Evenimentul emblemă a acestei ediții Cluj Symphony Experience, în cadrul Paradei Zilelor Clujului. În Piața Unirii, peste 1000 de persoane vor cânta împreună, într-un apel comun la viață, iubire și conectare. 

Unde: Piața Unirii
Ora: 18:00 

DUMINICĂ, 09 OCTOMBRIE
CITY SYMPHONY 

Orașul se transformă într-o simfonie muzicală în mișcare în cele mai frumoase zone ale Clujului dar și în mijloace de transport. 

Având tema „MAKE MUSIC, NOT WAR” reprezentanții instituțiilor de apărare
(Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina și elevii Școlii de agenți de poliție „Septimiu Mureșan”) vor realiza o colaborare inedită.

Tramvai, Linia 25 – intervalul orar 11:00-13:00

Parcul Central „Simion Bărnuțiu” Fanfara Diviziei 4 Infanterie Gemina – ora 14:00 

Casa Matei Corvin – Elevii Școlii de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” – ora 15:00. 

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici