Clubul de carte ap! lifestyle

Editura ap! anunță lansarea clubului de carte ap! lifestyle. Evenimentele care vor avea loc sub această denumire sunt dedicate femeilor, clubul, găzduit de Andreea Halikias, autor de bestseller și ghid în storytelling, fiind un spațiu de conectare cu invitați speciali și discuții captivante și utile despre viață, pentru femei.

Clubul de carte este bilunar, iar prima întâlnire cu cititorii are loc marți, 27.06.2023, de la ora 19, și se va desfășura live pe contul de Instagram @actsipoliton_lifestyle. Discuția va fi moderată de către Andreea Halikias, iar invitata primei ediții este Corina Geancă, terapeut EFT, Trainer & NLP Coach.

„Nu sunt niciodată suficiente momente de conectare și de discuție ca între femei. În lumea aceasta care se grăbește mereu și care încearcă să ne bage pe toate în aceleași șabloane, avem nevoie să ne oprim și să reflectăm asupra noastră în relație cu noi înșine și cele ca noi. Mă bucur mult de lansarea ap! lifestyle, care ne oferă acest spațiu hrănit cu multă lectură bună! Vă aștept la clubul de carte.”, a spus Andreea Halikias.

Andreea Halikias este autor bestseller, speaker și fondatoare Halikias & Co. Are o experiență de 15 ani în marketing și vânzări și este ghid certificat StoryBrand. A generat aproximativ 4 milioane de dolari pentru antreprenorii cărora le-a oferit consultanță în storytelling și leadership. Andreea ghidează autorii să scrie și să publice cărți care să îi ajute în dezvoltarea afacerilor sau în diverse domenii în care sunt specialiști. I-au trecut prin mână peste 700 de cărți și numai. În ultimul an a lucrat cu peste 30 de autori români sau străini.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici