”Classics Reborn”, noua campanie Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger prezintă campania Primăvară 2023 Classics Reborn cu o nouă colecție care reinventează modelele clasice prep din toate timpurile.

Campania reflectă spiritul Tommy Factory, care a definit colecția Toamnă 2022 Tommy Hilfiger, întrucât artiști de pe diferite scene din lumea modei, muzicii și divertismentului sunt reuniți. Printre talente se numără emblematica Georgia May, Aoki Lee Simmons, studentă Harvard și ambasadoare pentru generația tânără, artista și modelul Kesewa Aboah, artistul multidisciplinar Kailand Morris, muzicianul Dylan Brosnan, pictorul Paris Brosnan și artistul Sean Koons.

Imaginile pentru Classics Reborn, realizate de Gregory Harris, prezintă modul în care colecția poate fi purtată într-o manieră elegantă sau casual.

„Modelele clasice nu se demodează niciodată. Această colecție este despre o modernizare și reinterpretare a stilului prep, găsind noi modalități de a păstra stilurile atemporale fresh. Reinventarea este o sursă constantă de entuziasm pentru mine”, spune Tommy Hilfiger.

Cămașa și rochia-cămașă tip Oxford reprezintă piese cheie renăscute pentru o nouă generație. Alte piese vestimentare de primăvară care nu necesită niciun efort pentru a fi integrate într-un outfit sunt blazerul și seturile chino, cu o monogramă TH realizată prin execuții Jacquard tonale, un pulover pop realizat prin modelul de tricotat numit fagure, o parka necăptușită și o cămașă tip rugby. Nuanțe de verde lime se regăsesc în produse cu gulere voluminoase tip crewneck și rochii elegante, în timp ce blazerele pentru bărbați și femei estompează diferențele stilistice dintre ținutele de zi și cele de seară.

Colecția Primăvară 2023 Classics Reborn va fi disponibilă pe tommy.com, în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga lume și prin intermediul unor parteneri selecționați.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici