Chansons russes. Concert premieră Irina Perneș (vioară) & Maxim Belciug (chitară)

În frumoasă seară de vineri, 20 august 2021, de la orele 19.00, la Unteatru Open Air avem parte de un regal: muzică rusească pentru vioară și chitară, într-un program prezentat în primă audiție de către Irina Perneș alături de Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor. O formulă care se află la prima apariție publică pe scenă și un concert premieră, care ar putea fi acompaniat de un păhăruț sentimental: vioară, chitară, “chansons russes”, romanțe, câte ceva din filmul „Fata fără zestre”, suspine și sminteală rusească, într-o variantă plină de prospețime și de bucuria de a cânta a Irinei, care n-are încă 20 de ani, este năucitor de talentată și cântă la vioară cu toată tinerețea ei contagioasă.

Așadar, vineri, 20 august 2021, ne delectăm à la russe cu Irina Perneș și Maxim Belciug. Concertul începe la orele 19:00 și are loc în Grădina Casei Universitarilor din str. Arthur Verona (intrarea vizavi de Grădina Icoanei).

Rezervări se pot face la adresa de email rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721.268.516. Biletele sunt disponibile pe tomtix.ro, mystage.ro, eventbook.ro sau în locație, înainte de începerea concertului.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici