Cenaclul „Comuna 30”, invitat în cadrul ”Sit+Read Artbook Fair”

Vineri, 27 octombrie 2023, ora 20:00, cenaclul Comuna 30 participă cu un Poetry Jam Session în cadrul ”Sit+Read Artbook Fair”. Lectura se va desfășura în localul ”Reciproc Café”, Reciproc Bastion, strada Martin Luther, Timișoara

Poeți invitați

Spectatorii se vor bucura să asculte versurile poeților Alina Pietrăreanu, Lucian Brad, Alina Dumitrescu, Mădălina Aldescu și Ioana Mateescu, acompaniate de melodiile lui Andrei Zaharescu.

Despre Comuna 30

„Comuna 30” e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

Despre Sit+Read Artbook Fair

Fondat în 2017, Sit+Read Artbook Fair este un eveniment gratuit și deschis, întins pe mai multe zile, care reunește artiști contemporani, designeri, creatori de fazine, tipografi, editori independenți, librării, precum și sute de vizitatori în fiecare an. Târgul include program variat atât pentru copii, cât și pentru adulți, compus dintr-o gamă diversă de discuții, lansări de carte, ateliere și proiecte speciale în afara locației.

Evenimente ”Sit and Read” aici.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici