Cele mai citite cărți de adolescenți pe platforma Voxa

Experiențe motivaționale, povești de dragoste emoționante sau personaje extraordinare care îi ajută pe adolescenți să se descopere pe ei înșiși. În biblioteca virtuală Voxa se regăsesc o mulțime de titluri fascinante pentru tinerii pasionați de literatură. Dacă ești în căutarea unei recomandări, am pregătit o listă utilă cu cele mai citite cărți de adolescenți.

 

Cât timp înfloresc lămâii, Zoulfa Katouh

Născută din zonele vulnerabile ale autoarei Zoulfa Katouh, după cum mărturisește ea însăși, cartea Cât timp înfloresc lămâii te va ține cu sufletul la gură urmărind destine fragile şi emoţionante într-un context tragic. O poveste prin care trăiești revoluția începută în Siria în 2011 și care continuă în zilele noastre, poate fi ascultată pe Voxa în lectura Irenei Stoenescu.

O dorință pentru noi, Tillie Cole

Cromwell Dean are 19 ani, este DJ-ul cu cea mai rapidă ascensiune din lumea muzicii dance electronice și adorat de mii de fani. Dar nimeni nu îl cunoaște cu adevărat, nu știe ce se află în spatele tatuajelor și al piercingurilor. Nimeni nu-i știe culorile din suflet… Povestea scrisă de Tillie Cole este narată de actorul Mihai Călin și o poți asculta pe Voxa.

Icebreaker, Hannah Grace

Anastasia Allen muncește de când se știe pentru șansa de a intra în echipa SUA de patinaj artistic la perechi. Și se pare că totul merge conform planului când primește o bursă completă la Universitatea din California și obține un loc în echipă. Acum nimic nu îi va sta în cale… nici măcar căpitanul echipei de hochei, Nate Hawkins. Aici poți asculta povestea scrisă de Hannah Grace, lecturată de Ruxandra Enescu.

Anatomie. O poveste de iubire, Dana Schwartz

Cartea despre care actrița Reese Witherspoon spune că „o să vi se dezvăluie secrete ciudate, o să vă încânte aventurile stranii din care este țesută această ficțiune istorică. Mi-a plăcut fiecare pagină.” Vocea actriței Marcela Motoc te va însoți în povestea unei tinere ambițioase care, în Scoția anilor 1800, învață de una singură pentru a deveni chirurg, o meserie de neconceput pentru o femeie. Găsești cartea aici.

Carrie Soto se întoarce, Taylor Jenkins Reid

De la autoarea cărților Scandalul din Malibu, Daisy Jones & The Six și Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo, o aventură epică despre o sportivă trecută de prima tinerețe care se întoarce pe terenul de tenis pentru un ultim Grand Slam, povestită de Dana Săvuică. Cartea scrisă de Taylor Jenkins Reid poate fi ascultată pe Voxa.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici