„CATHARSIS”, expoziție de fotografie și live painting

Două artiste au colaborat pentru o expoziție de fotografie și live painting. CATHARSIS va fi deschisă publicului între 18 martie și 18 aprilie la C22 Cafeteria din București.

Vor fi vernisate, între orele 12:00-20:00, lucrări de fotografie pe film realizate de Daniela Lisineanu și va avea loc o reprezentație de live painting a lui Ingrid Maschek, transformând într-un stil propriu una dintre fotografiile expuse în cadrul evenimentului.

„Dinamica relației mele cu fotografia a căpătat mai multe forme și sensuri de-a lungul timpului. Ea mi-a fost mentor, terapeut, cât și părinte, iar eu i-am fost student, pacient, dar și copil. Un univers autentic care mi-a oferit atât eliberare emoțională, cât și disciplină, reușind astfel să aprofundez o lume interioară, printr-un continuu joc de mister și revelație. Altfel spus, un mijloc de catharsis pentru mine. Prin compoziția lucrărilor expuse, îmi doresc să ofer privitorului o experiență imersivă, care să-i stimuleze simțurile și fluxul de trăiri interioare, astfel, el participând și la descoperirea sinelui.

Sub o notă de mister și intrigă, pun la dispoziție un joc de perspective, lumini și umbre, forme, texturi și culori, toate menite să capteze atenția privitorului, să-i stârnească imaginația și să-l determine să-și pună întrebări asupra subiectului. Fiecare lucrare are o energie aparte, care se contopește cu starea spirituală în care se regăsește fiecare individ. Astfel, o lucrare capătă noi forme de fiecare dată când e privită“, mărturisește Dhana.

„Văd arta pe care o creez ca o explorare atât a celor mai raw output-uri vizuale ale minții, cât și o redare detaliată a realității, într-o manieră mai mult sau mai puțin încărcată de simboluri personale”, declară Ingrid Odette.

Vernisajul are loc pe 18 martie la C22 Cafeteria din București, pe Str. Ion Campineanu nr. 22, între orele 12:00-20:00. Expoziția poate fi vizitată până pe 18 aprilie.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici