Campanie cu surprize la mall: „E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare în ParkLake”

În luna aprilie, ParkLake derulează campania „E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare!” În perioada 01-30 aprilie, cumpărăturile în valoare de minim 150 de lei pot aduce unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate în magazine în perioada 01 aprilie – 15 mai 2022 și sunt numai bune de utilizat în goana după cadourile de sezon. Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia pot fi găsite pe www.parklake.ro.

Târgul de Paște de la ParkLake 

Târgul de Paște de la ParkLake va avea loc în perioada 07-22 aprilie, la parter, intrarea dinspre Starbucks. Acolo, vizitatorii sunt așteptați cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni care promit să te inspire să îți transformi casa într-un univers festiv, plin de candoare și voie bună.

Treasure Hunt cu surprize 

În plus, pentru iubitorii de aventuri pline de adrenalină s-a pregătit un Treasure Hunt: mergi în ParkLake pe 15, 16 sau 17 aprilie, descarcă aplicația și pornește în căutarea ouălor de Paște! Fiecare ou va ascunde câte o surpriză, în funcție de culoare: fie o probă, fie puncte. Cele mai norocoase echipe vor avea parte de extra surprize, cum ar fi 100 vouchere de cumpărături x 50 lei, în timp ce pentru cei mai mari aventurieri s-au pregătit 10 carduri cadou în valoare de 300 lei, gata să fie luate acasă!

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici