București. Trei spectacole prin care Vanner Collective sărbătorește iubirea în februarie

Imagine din ”Lungs”

În luna februarie, compania independentă de teatru româno-britanică Vanner Collective celebrează iubirea în toate formele ei, prin trei spectacole speciale. Reprezentațiile vor avea loc în perioada 15 – 18 februarie, în diferite spații teatrale din București.

LUNGS

Primul spectacol din luna aceasta este consacratul „LUNGS”, care se joacă cu mare succes pe scena bucureșteană de teatru încă din 2016. Spectacolul aduce publicul aproape de evoluția iubirii unui cuplu tânăr care se hotărăște să aducă un copil pe lume, într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure.

„LUNGS” e o poveste de dragoste ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista.

„LUNGS” se joacă pe 15 februarie la Teatrul Act, începând cu ora 19.30. Biletele se pot achiziționa de aici.

Tot ce-i minunat în lume

Următorul spectacol pe care Vanner Collective îl propune în februarie, „Tot ce-i minunat în lume”, vorbește, mai presus de toate, despre acea iubire pe care toți avem nevoie să o simțim: iubirea pentru viață. În lumea cotidiană, grăbită și plină de griji, e simplu să uiți să te bucuri de lucrurile mici care fac viața minunată și lumea un loc unic. Sunt lucruri care îți înveselesc existența. Cele pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești. O listă cu tot ce-i minunat în lume. Spectacolul e un reminder că bucuria poate fi găsită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

„Tot ce-i minunat în lume” se joacă pe 17 februarie la Unteatru, începând cu ora 20.00. Biletele se pot achiziționa de aici.

KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci

Cel de-al treilea spectacol din luna iubirii, „KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”, e o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj, care vorbește despre iubire și acceptare. Ce mai înseamnă azi să fii un „bărbat adevărat”? Spectacolul te poartă lin pe drumul inițiatic al unui bărbat în luptă cu frica.

O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip ascuns sub măști fabricate.

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” se joacă pe 18 februarie, la Teatrul Național București, începând cu ora 19.00. Biletele se pot achiziționa de aici.

Detalii despre spectacole și bilete pe: www.calatorprinteatru.ro. Noutăți pe Facebook și pe Instagram.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici