Boris Johnson îşi scrie memoriile

foto: AP / euronews.com

Fostul premier britanic Boris Johnson îşi scrie memoriile, pentru a-şi prezenta anii tumultuoşi la conducerea Guvernului britanic, anunţă Editura HarperCollins, relatează AFP.

„Abia aştept să lucrez împreună cu Boris Johnson care scrie despre perioada pe care a petrecut-o în funcţie în timpul unora dintre cele mai importante evenimente pe care le-a văzut regatul Unit în trecutul recent”, a anunţat luni Arabella Pike, potrivit News.ro.

Directoarea William Collins (HarperCollins) promite nişte memorii „cum nu s-au mai văzut”, însă nu a fost anunţată o dată a publicării cărţii.

Ajuns la putere în iulie 2019, Boris Johnson a realizat Brexitul, a obţinut o majoritate fără precedent în Camera Comunelor din anii ’80, a condus ţara în timpul pandemiei covid-19, virus care aproape că l-a costat viaţa, înaintea unei serii de scandaluri care l-au obligat până la urmă să demisioneze.

Redevenit un simplu deputat, Boris Johnson este vizat într-o anchetă parlamentară cu privire la scandalul petrecerilor cu alcool la Downing Street care au încălcat reglementările anticovid, care-i ameninţă ambiţia de a reveni pe scena politică.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici