„Black Adam” nu va mai vedea lumina zilei după eșecul din box office

„Black Adam”, cel mai recent film al lui Dwayne „The Rock” Johnson, urma să fie prima parte a unei noi francize de supereroi pentru studioul DC. La două luni de la eşecul filmului în box office, visul se apropie de final: „Black Adam 2” nu va vedea lumina zilei, a anunţat protagonistul filmului pe Twitter.

Această veste vine la câteva săptămâni după ce regizorul James Gunn şi producătorul Peter Safran au preluat conducerea DC. Cei doi au misiunea de a remodela universul cinematografic DC pe baza a ceea ce s-a făcut cu Marvel la Disney. Proiecte precum „Man Of Steel 2” şi „Wonder Woman 3” au fost deja anulate, scrie News.ro.

„Black Adam”, un film despre un super-ticălos din universul Shazam!, este un proiect pe care Dwayne Johnson îl dezvoltă de 15 ani. Lansat în octombrie anul trecut, blockbuster-ul nu a avut succesul aşteptat. A reușit să strângă doar 391 de milioane de dolari la box office-ul mondial, în ciuda unei campanii de marketing foarte intense.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici