„Berlin” va fi lansat de Netflix în decembrie

foto: Netflix

Berlin, un spin-off al serialului La Casa de Papel/Fabrica de bani, care a fost un fenomen la nivel global, va fi lansat de Netflix în decembrie 2023.

După cum sugerează și titlul, serialul se va concentra pe personajul Berlin, cunoscut și sub numele de Andrés de Fonollosa. Acesta va fi produs tot de Alex Pina, prin compania sa de producție, alături de Atresmedia. Pina a încheiat un acord cu Netflix în iulie 2018 și a reînnoit contractul în martie 2022.

Pe contul de Facebook al serialului original, La Casa de Papel/Fabrica de bani, au fost publicate primele imagini din Berlin, care anunță premiera.

Deși povestea lui Berlin a fost dezvoltată în sezonul cinci, sunt încă multe lucruri pe care nu le știm despre el. Probabil va fi explorată relația pe care a avut-o cu „Profesorul” înainte de marele jaf. De asemenea, în La Casa de Papel/Fabrica de bani nu au fost prezentate prea multe informații despre moartea tatălui lor sau despre cum a cunoscut-o pe „Palermo”. Este posibil și să aflăm detalii despre furtul comis de Berlin în Paris, unde a sustras 434 de diamante și să vedem mai mult din lupta lui cu Helmer Myopathy.

La evenimentul Netflix Tudum din 2022, actorul Pedro Alonso și producătorul Alex Pina au discutat despre acest spin-off. „Dragoste și furturi” au fost ultimele cuvinte rostite de Pina pentru a răspunde la întrebarea „despre ce este vorba în noul serial?” Pina a adăugat atunci: „Aceasta va fi o călătorie în anii de aur ai personajului, când fura în toată Europa, îndrăgostit nebunește.”

Scenariul a fost scris de David Oliva, David Barrocal, Esther Martinez Lobato și Alex Pina.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici