”Avatar 2” a devenit al patrulea cel mai rentabil film din toate timpurile

Avatar 2: The Way of Water a continuat să domine box office-ul nord-american de weekend cu venituri mai mari de 15 milioane de dolari, potrivit estimărilor Exhibitor Relations, devenind al patrulea cel mai rentabil film din toate timpurile.

Lungmetrajul lui James Cameron „este numărul unu de şapte săptămâni (…), o performanţă care nu a fost egalată” de când regizorul a lansat primul Avatar în 2009, a scris Exhibitor Relations pe Twitter.

Veniturile consistente din restul lumii – inclusiv 237 de milioane în China – au contribuit la propulsarea The Way of the Water pe locul al patrulea în lume cu 2,117 miliarde (neajustat pentru inflaţie) între cele mai rentabile filme din istorie, potrivit News.ro.

Asta înseamnă că James Cameron semnează trei dintre cele patru filme cu cele mai mari încasări: Avatar, Titanic şi The Way of the Water. Pe locul doi pe podium se află Avengers: Endgame, de la studiourile Disney şi Marvel.

Pe locul doi în acest weekend s-a aflat Puss in Boots: The Last Wish cu încasări de 10,6 milioane de dolari. În acest film pentru copii din universul Shrek, felina caută să-şi recapete cele nouă vieţi.

A Man Called Otto cu Tom Hanks se află pe trei, generând venituri de 6,8 milioane de dolari.

Thrillerul M3GAN, povestea înficoşătoare a unei păpuşi-robot, este pe locul patru în top cu 6,4 milioane de dolari.

Pe locul cinci a debutat Pathaan, un film indian de acţiune, care a strâns 5,9 milioane de dolari.

Top 10 este completat de: Missing (5,7 milioane de dolari), Plane (3,8 milioane de dolari), Infinity Pool (2,7 milioane de dolari), Left Behind: Rise of the Antichrist (2,3 milioane de dolari), The Wandering Earth 2 (1,4 milioane de dolari).

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici