Avanpremiera de gală a filmului ELVIS în România a strâns mii de aplauze

Avanpremiera în România a filmului ELVIS, de la regizorul Baz Luhrmann, a strâns zeci de vedete și fani ai artistului pe 21 iunie, la Cineplexx din Băneasa Shopping City. 

ELVIS este un spectacol cinematografic care spune povestea despre viața și muzica lui Elvis Presley, cu Austin Butler și câștigătorul a două premii Oscar, Tom Hanks. Povestit din perspectiva lui Parker (Hanks), filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi de peste 20 de ani, de la ascensiunea la faimă a lui Presley (Austin Butler) până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). 

La premieră au fost prezenți zeci de artiști, influenceri, critici de film, oameni de televiziune și radio care au aplaudat spectacolul acestui film eveniment. Printre invitați, s-au numărat Florin Ristei, Theo Rose, Sore, Speak și Stefania, Ana și Monica Odagiu, Călin Goia, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Codin Maticiuc, Nicolai Tand, Andrei Stoica, Lino Golden, Alin Gălățescu, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Anca Dinicu, Dana Săvuică și Nico.

Filmul este produs de Warner Bros. Pictures, alături de producători precum Bazmark și Jackal Group, și este distribuit în România de Vertical Entertainment exclusiv în cinematografele din România, începând cu data de 24 iunie 2022. 

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici