Înscrieri la tururile ghidate gratuite Romanian Street Art din București și Brașov

În această perioadă, Romanian Street Art îi invită pe bucureșteni și brașoveni să participe la tururi ghidate care deschid apetitul pentru explorare urbană. Acestea au loc în 3 zone diferite din Brașov și București. Exploratorii urbani care se înscriu pot descoperi unele dintre cele mai interesante lucrări de street art și locuri uitate de timp, dar ale căror povești pot continua prin artă și implicare civică.

Participanții află despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Ghidul îi va purta pe cei înscriși în locuri ascunse, va relata poveștile acestora și va explica mesajele criptate ale situațiilor politice și sociale actuale de pe scena ARTivismului. Cunoștințele lor sunt menite să-i ajute pe exploratori să conecteze punctele pe măsură ce vor cunoaște orașul din diferite perspective. Din acest motiv, tururile Romanian Street Art sunt gândite pentru a fi interactive.

Calendar tururi ghidate

  • 30 martie 2024: zona Iancului, București
  • 7 septembrie 2024: Brașov
  • 2 noiembrie 2024: zona Elisabeta, București
  • 4 octombrie 2025: zona Iancului, București

Înscrierile se fac gratuit pentru tururile ghidate, aici: formular de înscriere. Locurile sunt limitate.

Despre Romanian Street Art

Romanian Street Art este un program cultural de regenerare urbană, conceput ca o serie de 8 intervenții artistice, 2 apeluri deschise, 5 ateliere creative de artă, 4 tururi ghidate, un album, o hartă și o expoziție, toate având ca scop umanizarea prin artă a spațiilor publice din 4 orașe din România.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici